آ

  • آبدانان مهدی زاده، سامان پیش‌بینی پذیرش کلی میوه موز با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتالی و مدل رگرسیون فرآیند گاوسی در خلال انبارمانی [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 171-191]

  • آبدانان مهدی زاده، سامان توسعه مدل پیشگو به‌منظور تعیین سفتی میوه "به" به‌کمک برنامه‌نویسی ژنتیک و شبکه عصبی در خلال انبارمانی [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 655-667]

  • آذر کیش، پیمان پیش بینی برخی ویژگی‌های کیفی میوه انبه رقم کلک سرخ با استفاده از پردازش تصاویر رنگی و شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 145-156]

  • آزادبخت، محسن آنالیز انرژی و اکسرژی در خشک کردن ورقه‌های پرتقال با روش اهمیک [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 1-13]

  • آزادبخت، محسن پیش‌بینی تغییرات خواص فیزیولوژی در گلابی‌های تحت بارگذاری خارجی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی: بخش 1: بارگذاری استاتیکی [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 63-85]

ا

  • احتیاطی، احمد تأثیر جایگزینی آرد گندم با مشتقات پروتئینی سویا بر افزایش فعالیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین پپتیدهای زیست‎فعال خمیر [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 555-568]

  • اسکندری، زهرا مطالعه مقایسه‌ای خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین استخراج شده از پوست فیل ماهی (Huso huso) با روش شیمیایی و آنزیمی [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 157-170]

  • اصغری پور، سحر استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینه‌یابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 151-163]

  • اعلمی، مهران بررسی کیفیت کیک بدون گلوتن تهیه شده از دانه ارزن تیمار شده به روش حرارتی-رطوبتی [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 607-619]

  • الوتمانی، دریس تأثیر خشک کردن مایکروویو- گریل (MWGD) بر خصوصیات عملکردی زیتون روسی (Elaeagnus angustifolia L.) [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 51-61]

  • امام جمعه، زهرا بررسی تاثیر افزودن دو صمغ لوبیای خرنوب و زانتان بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک و ظرفیت نگهداری آب ماست سین‌بیوتیک شتر [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 131-143]

  • امیدی میرزائی، مرضیه تعیین ترکیبات شیمیایی، ویژگی‌های ضداکسایشی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس دانه گشنیز بر تعدادی از میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 221-233]

  • امیری چایجان، رضا بهینه‌سازی فرآیند تولید قرص فشرده گوجه‌فرنگی بر مبنای ویژگی‎های فیزیکی، مکانیکی و حرارتی در شرایط هوای گرم با پیش تیمار مایکروویو [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 29-42]

  • اورجی، محیا بهینه‌سازی استخراج و اصلاح ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پروتئین و فیبر باقلا توسط اولتراسوند و هیدرولیز آنزیمی [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 569-580]

  • ایوانی، فاطمه بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر هسته انار بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 437-452]

ب

  • باتقوا، رضا تأثیر جایگزینی آرد گندم با مشتقات پروتئینی سویا بر افزایش فعالیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین پپتیدهای زیست‎فعال خمیر [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 555-568]

  • بداقی، حجت اله بررسی فعالیت ضدقارچی اسانس آویشن نانوکپسوله در برابر Botrytis cinerea در انگور قرمز شاهرودی [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 367-381]

  • برزگر، حسن بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌ های تغذیه‌ ای، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 207-220]

  • برزگر، حسن بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر هسته انار بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 437-452]

  • برزگر، حسن اسانس پونه: ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی، فنل کل و اثر سایتوتوکسیک آن بر رده سلولی HT29 [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 643-653]

  • بقایی، هما برهمکنش خاصیت ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ریحان Ocimum basilicum))، مریم ‏گلی (Salvia officinalis) و دارچین در دوغ [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 43-56]

  • بلندی، مرضیه برهمکنش خاصیت ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ریحان Ocimum basilicum))، مریم ‏گلی (Salvia officinalis) و دارچین در دوغ [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 43-56]

  • بلندی، مرضیه بهینه‌یابی تأثیر پارامترهای عملیاتی بر کاهش کلسترول خامه به‌وسیله بتاسیکلودکسترین به‌روش سطح پاسخ [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 423-435]

  • بلوریان، شادی بررسی امکان استفاده از اندام باردهی قارچ خوراکی-دارویی انوکی در تولید نوشیدنی فراسودمند پالپ‌دار [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 453-464]

  • بودرآ، سوسن تأثیر خشک کردن مایکروویو- گریل (MWGD) بر خصوصیات عملکردی زیتون روسی (Elaeagnus angustifolia L.) [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 51-61]

  • بوربورمرادی، زهره بررسی اثرات افزودن صمغ زدو بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر رشته آشی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی، رشته آشی کم‌نمک [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 465-478]

  • بی مکر، ماندانا ارزیابی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی زالزالک (Crataegus pinnatifida) طی نگهداری در شرایط مختلف و مدل‌سازی تغییرات با مدل‌های سینتیکی [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 507-523]

پ

  • پاکدین پاریزی، علی بررسی تأثیر فرایند هیدروترمال بر خواص رئولوژیکی بتاگلوکان یولاف [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 271-286]

  • پوریانفر، حمیدرضا بررسی امکان استفاده از اندام باردهی قارچ خوراکی-دارویی انوکی در تولید نوشیدنی فراسودمند پالپ‌دار [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 453-464]

  • پیروزی فرد، میرخلیل بررسی اثرات فرمولاسیون، نوع پوشش و شرایط بسته‌بندی برمیزان آب‌اندازی ژامبون گوشت و مرغ طی دوره نگهداری [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 251-269]

ت

  • تات، مریم بررسی تأثیر افزودن موسیلاژ ختمی بر ویژگی‌های کیفی، فیزیکی و حسی کیک فنجانی [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 25-35]

  • تاتاری، مریم اثر نیتریک اکسید و دما بر حفظ کیفیت آریل انار رقم ملس [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 235-249]

  • تناور، هادی اسانس پونه: ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی، فنل کل و اثر سایتوتوکسیک آن بر رده سلولی HT29 [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 643-653]

  • توحیدی، مجتبی پیاده‌سازی یک سامانه ماشین بویایی برای طبقه‌بندی انواع مختلف فلفل سیاه براساس منشاء جغرافیایی و تشخیص تقلب در فلفل سیاه هندی [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 479-491]

ج

  • جعفرپور، سید علی مطالعه مقایسه‌ای خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین استخراج شده از پوست فیل ماهی (Huso huso) با روش شیمیایی و آنزیمی [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 157-170]

  • جعفرپور، سید علی اثر پوشش فعال کیتوزان حاوی پروتئین آبکافتی بر خواص شیمیایی و میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری در دمای یخچال [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 493-505]

  • جعفری، فروزان تاثیر عصاره زنجبیل، اسید سیتریک و اولتراسوند بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی گوشت شتر [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 287-299]

  • جلالی، حسین تولید شیر شتر پروبیوتیک غنی‌سازی‌شده با پودر پوست انار [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 123-132]

  • جلالی زند، فروزان اثر آنتی‌اکسیدانی سلنیت سدیم میکروکپسوله‌شده به‌روش تبخیر حلال، در روغن سویا در طول مدت یک سال نگهداری [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 669-685]

  • جلیلی، سید حسن اثرات هیدرولیز آلکالازی پوست کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر برخی خصوصیات کیفی و پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکای ریزپوشانی شده [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 103-115]

  • جمالیزاده، فائزه پیاده‌سازی یک سامانه ماشین بویایی برای طبقه‌بندی انواع مختلف فلفل سیاه براساس منشاء جغرافیایی و تشخیص تقلب در فلفل سیاه هندی [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 479-491]

ح

  • حاجیان، رضا تأثیر گرمایش اهمیک بر سرعت انجمادزدایی و خصوصیات ماهی تن منجمد [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 621-628]

  • حجتی، محمد تعیین ترکیبات شیمیایی، ویژگی‌های ضداکسایشی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس دانه گشنیز بر تعدادی از میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 221-233]

  • حزباوی، عیسی هدایت الکتریکی شیر بازساخته تحت تاثیر دما و درصد ترکیبات [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 323-330]

  • حسین‌پور، عادل خواص فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی میوه توت‌فرنگی رقم پاروس (Paros Variety) در طبقات مختلف [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 17-27]

  • حصاری نژاد، محمدعلی بررسی تأثیر افزودن موسیلاژ ختمی بر ویژگی‌های کیفی، فیزیکی و حسی کیک فنجانی [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 25-35]

  • حفیظ، مسعود بهینه‌‏یابی فرمول نان حجیم حاوی صمغ‌های فارسی و ریحان [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 395-408]

  • حیدری، مختار توسعه مدل پیشگو به‌منظور تعیین سفتی میوه "به" به‌کمک برنامه‌نویسی ژنتیک و شبکه عصبی در خلال انبارمانی [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 655-667]

خ

  • خدائیان، فاطمه بررسی تأثیر نوع عسل (گون، کنار، مرکبات و آویشن) و شرایط نگهداری بر مهم‌ترین ویژگی‌های کیفی محصول [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 85-101]

  • خزایی، اسماعیل بررسی اثرات فرمولاسیون، نوع پوشش و شرایط بسته‌بندی برمیزان آب‌اندازی ژامبون گوشت و مرغ طی دوره نگهداری [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 251-269]

  • خلیق، بهاره ارزیابی عملکرد خاک رنگبر حاوی مقادیر افزایش‌یافته اکسیدهای آلومینیوم و منیزیم برخصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن سویا [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 541-553]

د

  • دوستی ایرانی، امید پیش بینی برخی ویژگی‌های کیفی میوه انبه رقم کلک سرخ با استفاده از پردازش تصاویر رنگی و شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 145-156]

  • دولتی، مجید پیاده‌سازی یک سامانه ماشین بویایی برای طبقه‌بندی انواع مختلف فلفل سیاه براساس منشاء جغرافیایی و تشخیص تقلب در فلفل سیاه هندی [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 479-491]

ذ

  • ذوالفقاری، مهری تاثیر محلول‌های نمک و شکر بر روی خصوصیات کیفی، میکروبی و حسی فیش فینگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthysmolitrix) طی نگهداری در یخچال [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 193-205]

ر

  • راد، مهیار تأثیر پوشش خوراکی حاوی کربوکسی‌متیل‌سلولز و متابی‌سولفیت‌ سدیم بر ماندگاری قارچ دکمه‌ای [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 581-605]

  • رجایی، احمد بررسی فعالیت ضدقارچی اسانس آویشن نانوکپسوله در برابر Botrytis cinerea در انگور قرمز شاهرودی [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 367-381]

  • رخبین، آرش آنالیز انرژی و اکسرژی در خشک کردن ورقه‌های پرتقال با روش اهمیک [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 1-13]

  • رشیدی، منوچهر بهینه‌سازی فرآیند تولید قرص فشرده گوجه‌فرنگی بر مبنای ویژگی‎های فیزیکی، مکانیکی و حرارتی در شرایط هوای گرم با پیش تیمار مایکروویو [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 29-42]

  • رضائیان، شراره بررسی امکان استفاده از اندام باردهی قارچ خوراکی-دارویی انوکی در تولید نوشیدنی فراسودمند پالپ‌دار [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 453-464]

  • رضایی، رویا استفاده از چند آب‌میوه و سبزی به‌عنوان محیط پایه برای تولید نوشیدنی‌های پروبیوتیک غیرلبنی [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 111-121]

  • رفتنی امیری، زینب بررسی تأثیر فرایند هیدروترمال بر خواص رئولوژیکی بتاگلوکان یولاف [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 271-286]

  • روحانی، عباس پیش بینی برخی ویژگی‌های کیفی میوه انبه رقم کلک سرخ با استفاده از پردازش تصاویر رنگی و شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 145-156]

  • ریحانی پول، سهیل اثر پوشش فعال کیتوزان حاوی پروتئین آبکافتی بر خواص شیمیایی و میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری در دمای یخچال [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 493-505]

  • ریگی، مهین تاثیر محلول‌های نمک و شکر بر روی خصوصیات کیفی، میکروبی و حسی فیش فینگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthysmolitrix) طی نگهداری در یخچال [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 193-205]

ز

  • زارعی، زهرا اصلاح شیمیایی کیتوزان از طریق واکنش گلیکوزیلاسیون غیرآنزیمی به‌منظور بهبود خواص ضدمیکروبی و آنتی ‏اکسیدانی آن [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 117-129]

  • زکی پور رحیم آبادی، اسحق تاثیر محلول‌های نمک و شکر بر روی خصوصیات کیفی، میکروبی و حسی فیش فینگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthysmolitrix) طی نگهداری در یخچال [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 193-205]

  • زمین‌دار، نفیسه تاثیر عصاره زنجبیل، اسید سیتریک و اولتراسوند بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی گوشت شتر [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 287-299]

  • زمین‌دار، نفیسه تأثیر گرمایش اهمیک بر سرعت انجمادزدایی و خصوصیات ماهی تن منجمد [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 621-628]

  • زندی، محسن محافظت ویتامین از شرایط سیستم گوارش با استفاده از میکروژل آلژینات- پروتئین آب پنیر. مطالعه موردی ویتامین B کمپلکس [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 37-50]

  • زندی، محسن ارزیابی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی زالزالک (Crataegus pinnatifida) طی نگهداری در شرایط مختلف و مدل‌سازی تغییرات با مدل‌های سینتیکی [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 507-523]

  • زنگنه، نگین بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌ های تغذیه‌ ای، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 207-220]

  • زیدانی، سارا تأثیر خشک کردن مایکروویو- گریل (MWGD) بر خصوصیات عملکردی زیتون روسی (Elaeagnus angustifolia L.) [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 51-61]

  • زینالی، فریبا بررسی اثرات فرمولاسیون، نوع پوشش و شرایط بسته‌بندی برمیزان آب‌اندازی ژامبون گوشت و مرغ طی دوره نگهداری [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 251-269]

س

  • ستاری، اعظم بررسی تأثیر فرایند هیدروترمال بر خواص رئولوژیکی بتاگلوکان یولاف [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 271-286]

  • ستوده، مریم سادات بررسی اثر افزودن ایزوله پروتئین سویا و تغییر اندازه ذرات آرد سوخاری بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی ناگت مرغ [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 629-641]

  • سرفرازی، مسیح تولید شکلات حباب‌دار و استفاده از مقطع‎نگاری اشعه X و پردازش تصویر در بررسی ویژگی‌های حباب‌ها [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 525-540]

  • سعادتمند طرزجان، مهدی تولید شکلات حباب‌دار و استفاده از مقطع‎نگاری اشعه X و پردازش تصویر در بررسی ویژگی‌های حباب‌ها [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 525-540]

  • سعدودی، مونی تأثیر خشک کردن مایکروویو- گریل (MWGD) بر خصوصیات عملکردی زیتون روسی (Elaeagnus angustifolia L.) [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 51-61]

  • سلطانی زاده، نفیسه بررسی اثر افزودن ایزوله پروتئین سویا و تغییر اندازه ذرات آرد سوخاری بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی ناگت مرغ [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 629-641]

  • سلمانی، سمیه ارزیابی محتوی آلفا و گاماتوکوفرول در بادام درختی، فندق، بادام‌زمینی و پسته در طی فرآیند برشته‌کردن [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 357-365]

  • سماواتی، وحید بهینه‌یابی تأثیر پارامترهای عملیاتی بر کاهش کلسترول خامه به‌وسیله بتاسیکلودکسترین به‌روش سطح پاسخ [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 423-435]

ش

  • شفیعی، الناز بهینه‌سازی فرمول پودینگ طالبی با کمک جایگزینی اسپیرولینا پلاتنسیس و استویا با شیر خشک و شکر به روش سطح پاسخ [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 73-84]

  • شکوهی، شیرین بهینه‌سازی استخراج و اصلاح ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پروتئین و فیبر باقلا توسط اولتراسوند و هیدرولیز آنزیمی [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 569-580]

  • شمیلی، منصوره پیش بینی برخی ویژگی‌های کیفی میوه انبه رقم کلک سرخ با استفاده از پردازش تصاویر رنگی و شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 145-156]

  • شهبازی، فیض الله هدایت الکتریکی شیر بازساخته تحت تاثیر دما و درصد ترکیبات [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 323-330]

  • شهسوار، هاجر برهمکنش خاصیت ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ریحان Ocimum basilicum))، مریم ‏گلی (Salvia officinalis) و دارچین در دوغ [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 43-56]

  • شهیدی، فخری اصلاح شیمیایی کیتوزان از طریق واکنش گلیکوزیلاسیون غیرآنزیمی به‌منظور بهبود خواص ضدمیکروبی و آنتی ‏اکسیدانی آن [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 117-129]

  • شهیدی، فخری ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، شیمیایی و حسی گوشت گوسفندی پوشش‌دهی‌شده با موسیلاژ فرنجمشک در ترکیب با اسانس زنیان جهت افزایش عمرانبارمانی در دمای یخچال [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 383-394]

  • شیخ الاسلامی، زهرا بهینه‌‏یابی فرمول نان حجیم حاوی صمغ‌های فارسی و ریحان [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 395-408]

ص

  • صابریان، حامد بررسی امکان استفاده از اندام باردهی قارچ خوراکی-دارویی انوکی در تولید نوشیدنی فراسودمند پالپ‌دار [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 453-464]

  • صادقی، فرناز بررسی خواص حسی و اثر ضدمیکروبی اسانس کندر و موسیر بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنر در پنیر سفید آب‌نمکی [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 343-356]

  • صباغی، حسن تجزیه و تحلیل پروفیل بافتی (TPA) برش‌های سیب خشک‌شده با پرتودهی مادون قرمز با روش حرارت‌دهی متناوب [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 57-72]

  • صباغی، حسن شبیه‌سازی کنترل‌کننده فازی دما طی فرآیند بلانچینگ خشک و آب‎زدایی مادون قرمز برش‌های سیب با روش حرارت‌دهی متناوب [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 133-150]

  • صمیمی اخیجهانی، هادی خواص فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی میوه توت‌فرنگی رقم پاروس (Paros Variety) در طبقات مختلف [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 17-27]

  • صمیمی اخیجهانی، هادی طبقه‌بندی توت‌فرنگی رقم پاروس با ترکیب تکنیک پردازش تصویر و روش‌های هوشمند [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 87-99]

ض

  • ضیاءالحق، سیدحمیدرضا اثر برخی از نمک‌ها در افزایش زمان نگهداری انگور سرخ فخری شاهرود در سردخانه [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 101-110]

  • ضیاءالحق، سیدحمیدرضا تولید شیر شتر پروبیوتیک غنی‌سازی‌شده با پودر پوست انار [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 123-132]

  • ضیایی فر، امان محمد تجزیه و تحلیل پروفیل بافتی (TPA) برش‌های سیب خشک‌شده با پرتودهی مادون قرمز با روش حرارت‌دهی متناوب [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 57-72]

  • ضیایی فر، امان محمد شبیه‌سازی کنترل‌کننده فازی دما طی فرآیند بلانچینگ خشک و آب‎زدایی مادون قرمز برش‌های سیب با روش حرارت‌دهی متناوب [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 133-150]

ط

  • طباطبایی یزدی، فریده اصلاح شیمیایی کیتوزان از طریق واکنش گلیکوزیلاسیون غیرآنزیمی به‌منظور بهبود خواص ضدمیکروبی و آنتی ‏اکسیدانی آن [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 117-129]

ع

  • عباسی، هاجر بررسی تأثیر نوع عسل (گون، کنار، مرکبات و آویشن) و شرایط نگهداری بر مهم‌ترین ویژگی‌های کیفی محصول [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 85-101]

  • علیپور، مجید تاثیر محلول‌های نمک و شکر بر روی خصوصیات کیفی، میکروبی و حسی فیش فینگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthysmolitrix) طی نگهداری در یخچال [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 193-205]

  • علیزاده بهبهانی، بهروز بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌ های تغذیه‌ ای، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 207-220]

  • علیزاده بهبهانی، بهروز تعیین ترکیبات شیمیایی، ویژگی‌های ضداکسایشی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس دانه گشنیز بر تعدادی از میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 221-233]

  • علیزاده بهبهانی، بهروز تأثیر تیمار حرارتی و غیرحرارتی بر میزان مواد معدنی، ترکیبات فعال زیستی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی دانه چیا (Salvia hispanica L) [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 15-23]

  • علیزاده بهبهانی، بهروز ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، شیمیایی و حسی گوشت گوسفندی پوشش‌دهی‌شده با موسیلاژ فرنجمشک در ترکیب با اسانس زنیان جهت افزایش عمرانبارمانی در دمای یخچال [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 383-394]

  • علیزاده بهبهانی، بهروز اسانس پونه: ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی، فنل کل و اثر سایتوتوکسیک آن بر رده سلولی HT29 [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 643-653]

  • علیزاده خالد آباد، محمد بررسی اثرات فرمولاسیون، نوع پوشش و شرایط بسته‌بندی برمیزان آب‌اندازی ژامبون گوشت و مرغ طی دوره نگهداری [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 251-269]

  • علیمی، مزدک بهینه‌سازی استخراج و اصلاح ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پروتئین و فیبر باقلا توسط اولتراسوند و هیدرولیز آنزیمی [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 569-580]

  • عیوض زاده، اورنگ بررسی اثرات افزودن صمغ زدو بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر رشته آشی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی، رشته آشی کم‌نمک [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 465-478]

غ

  • غفوری، حامد تأثیر پوشش خوراکی حاوی کربوکسی‌متیل‌سلولز و متابی‌سولفیت‌ سدیم بر ماندگاری قارچ دکمه‌ای [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 581-605]

  • غلامی، زهره تأثیر پوشش خوراکی حاوی کربوکسی‌متیل‌سلولز و متابی‌سولفیت‌ سدیم بر ماندگاری قارچ دکمه‌ای [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 581-605]

ف

  • فاتحی، فرهاد خواص فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی میوه توت‌فرنگی رقم پاروس (Paros Variety) در طبقات مختلف [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 17-27]

  • فاتحی، فرهاد طبقه‌بندی توت‌فرنگی رقم پاروس با ترکیب تکنیک پردازش تصویر و روش‌های هوشمند [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 87-99]

  • فاضل، محمد اثر جایگزینی روغن با پنیر توفو و صمغ فارسی بر خصوصیات بافتی، رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 1-15]

  • فتحی، بهاره بررسی کیفیت کیک بدون گلوتن تهیه شده از دانه ارزن تیمار شده به روش حرارتی-رطوبتی [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 607-619]

  • فرهمندفر، رضا ارزیابی محتوی آلفا و گاماتوکوفرول در بادام درختی، فندق، بادام‌زمینی و پسته در طی فرآیند برشته‌کردن [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 357-365]

  • فرهوش، رضا اثرات هیدرولیز آلکالازی پوست کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر برخی خصوصیات کیفی و پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکای ریزپوشانی شده [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 103-115]

  • فریدنیا، مهسا درون‌پوشانی عصاره چغندر قرمز توسط حامل‌های مالتودکسترین و ایزوله پروتئین آب‌پنیر با استفاده از خشک‌کن‌های پاششی و انجمادی [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 313-322]

  • فلاح، فرشته اصلاح شیمیایی کیتوزان از طریق واکنش گلیکوزیلاسیون غیرآنزیمی به‌منظور بهبود خواص ضدمیکروبی و آنتی ‏اکسیدانی آن [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 117-129]

  • فهیم، هدا ارزیابی محتوی آلفا و گاماتوکوفرول در بادام درختی، فندق، بادام‌زمینی و پسته در طی فرآیند برشته‌کردن [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 357-365]

ق

  • قاسمی، پریسا تأثیر تیمار حرارتی و غیرحرارتی بر میزان مواد معدنی، ترکیبات فعال زیستی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی دانه چیا (Salvia hispanica L) [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 15-23]

  • قاسمی، علی بهینه‌سازی فرآیند تولید قرص فشرده گوجه‌فرنگی بر مبنای ویژگی‎های فیزیکی، مکانیکی و حرارتی در شرایط هوای گرم با پیش تیمار مایکروویو [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 29-42]

  • قاسمی افشار، پیمانه ارزیابی عملکرد خاک رنگبر حاوی مقادیر افزایش‌یافته اکسیدهای آلومینیوم و منیزیم برخصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن سویا [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 541-553]

  • قاسمی نافچی، مهدی پیاده‌سازی یک سامانه ماشین بویایی برای طبقه‌بندی انواع مختلف فلفل سیاه براساس منشاء جغرافیایی و تشخیص تقلب در فلفل سیاه هندی [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 479-491]

  • قاسمی ورنامخواستی، مهدی پیاده‌سازی یک سامانه ماشین بویایی برای طبقه‌بندی انواع مختلف فلفل سیاه براساس منشاء جغرافیایی و تشخیص تقلب در فلفل سیاه هندی [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 479-491]

  • قراچورلو، مریم ارزیابی عملکرد خاک رنگبر حاوی مقادیر افزایش‌یافته اکسیدهای آلومینیوم و منیزیم برخصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن سویا [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 541-553]

  • قربانی، زهرا تاثیر عصاره زنجبیل، اسید سیتریک و اولتراسوند بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی گوشت شتر [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 287-299]

ک

  • کاشانی نژاد، مهدی تجزیه و تحلیل پروفیل بافتی (TPA) برش‌های سیب خشک‌شده با پرتودهی مادون قرمز با روش حرارت‌دهی متناوب [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 57-72]

  • کاشانی نژاد، مهدی شبیه‌سازی کنترل‌کننده فازی دما طی فرآیند بلانچینگ خشک و آب‎زدایی مادون قرمز برش‌های سیب با روش حرارت‌دهی متناوب [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 133-150]

  • کریمی، حدیثه بررسی فعالیت ضدقارچی اسانس آویشن نانوکپسوله در برابر Botrytis cinerea در انگور قرمز شاهرودی [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 367-381]

  • کشانی، مریم تأثیر گرمایش اهمیک بر سرعت انجمادزدایی و خصوصیات ماهی تن منجمد [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 621-628]

  • کوچکی، آرش اثرات هیدرولیز آلکالازی پوست کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر برخی خصوصیات کیفی و پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکای ریزپوشانی شده [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 103-115]

  • کوهساری، هادی استفاده از چند آب‌میوه و سبزی به‌عنوان محیط پایه برای تولید نوشیدنی‌های پروبیوتیک غیرلبنی [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 111-121]

گ

  • گلزاریان، محمودرضا پیش بینی برخی ویژگی‌های کیفی میوه انبه رقم کلک سرخ با استفاده از پردازش تصاویر رنگی و شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 145-156]

  • گلی، محمد بهینه‌سازی فرمول پودینگ طالبی با کمک جایگزینی اسپیرولینا پلاتنسیس و استویا با شیر خشک و شکر به روش سطح پاسخ [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 73-84]

  • گلی، محمد تاثیر عصاره زنجبیل، اسید سیتریک و اولتراسوند بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی گوشت شتر [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 287-299]

  • گلی، محمد اثر آنتی‌اکسیدانی سلنیت سدیم میکروکپسوله‌شده به‌روش تبخیر حلال، در روغن سویا در طول مدت یک سال نگهداری [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 669-685]

  • گنجلو، علی ارزیابی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی زالزالک (Crataegus pinnatifida) طی نگهداری در شرایط مختلف و مدل‌سازی تغییرات با مدل‌های سینتیکی [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 507-523]

ل

  • لاجوردی، ژاله سادات بررسی تاثیر افزودن دو صمغ لوبیای خرنوب و زانتان بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک و ظرفیت نگهداری آب ماست سین‌بیوتیک شتر [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 131-143]

  • لشکری، حنان امکان‌سنجی تولید دسر لبنی حاوی شیره انگور و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی آن [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 301-311]

  • لشکری، حنان تأثیر اسانس زیره سیاه بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فتای فراپالایش [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 409-421]

م

  • ماندگاری، مریم اثر نیتریک اکسید و دما بر حفظ کیفیت آریل انار رقم ملس [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 235-249]

  • محبی، محبت تولید شکلات حباب‌دار و استفاده از مقطع‎نگاری اشعه X و پردازش تصویر در بررسی ویژگی‌های حباب‌ها [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 525-540]

  • محصولی، لیلا امکان‌سنجی تولید دسر لبنی حاوی شیره انگور و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی آن [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 301-311]

  • محمدپور میر، محمد ابراهیم مطالعه تجربی و بررسی عملکرد شبکه‌های عصبی MLP و RBF برای مدل‌سازی فرآیند خشک شدن شلتوک در خشک‌کن مایکروویو [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 331-341]

  • محمدخانی، مریم اثر جایگزینی روغن با پنیر توفو و صمغ فارسی بر خصوصیات بافتی، رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 1-15]

  • محمدزاده میلانی، جعفر بررسی تأثیر فرایند هیدروترمال بر خواص رئولوژیکی بتاگلوکان یولاف [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 271-286]

  • محمدی ثانی، علی درون‌پوشانی عصاره چغندر قرمز توسط حامل‌های مالتودکسترین و ایزوله پروتئین آب‌پنیر با استفاده از خشک‌کن‌های پاششی و انجمادی [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 313-322]

  • محمودی، اصغر خواص فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی میوه توت‌فرنگی رقم پاروس (Paros Variety) در طبقات مختلف [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 17-27]

  • محمودی، محمدجواد پیش‌بینی تغییرات خواص فیزیولوژی در گلابی‌های تحت بارگذاری خارجی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی: بخش 1: بارگذاری استاتیکی [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 63-85]

  • مرتضوی، سید محسن تولید شیر شتر پروبیوتیک غنی‌سازی‌شده با پودر پوست انار [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 123-132]

  • مشرف، لاله اثر نیتریک اکسید و دما بر حفظ کیفیت آریل انار رقم ملس [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 235-249]

  • مطلبی، عباسعلی اثرات هیدرولیز آلکالازی پوست کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر برخی خصوصیات کیفی و پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکای ریزپوشانی شده [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 103-115]

  • معتمدزادگان، علی بهینه‌سازی استخراج و اصلاح ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پروتئین و فیبر باقلا توسط اولتراسوند و هیدرولیز آنزیمی [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 569-580]

  • منصوری بنی، میترا بهینه‌یابی تأثیر پارامترهای عملیاتی بر کاهش کلسترول خامه به‌وسیله بتاسیکلودکسترین به‌روش سطح پاسخ [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 423-435]

  • مهربان سنگ آتش، معصومه تأثیر جایگزینی آرد گندم با مشتقات پروتئینی سویا بر افزایش فعالیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین پپتیدهای زیست‎فعال خمیر [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 555-568]

  • مهرنیا، محمدامین بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌ های تغذیه‌ ای، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 207-220]

  • مهرنیا، محمدامین اسانس پونه: ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی، فنل کل و اثر سایتوتوکسیک آن بر رده سلولی HT29 [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 643-653]

  • موجرلو، شیده بررسی فعالیت ضدقارچی اسانس آویشن نانوکپسوله در برابر Botrytis cinerea در انگور قرمز شاهرودی [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 367-381]

  • موقرنژاد، کامیار مطالعه تجربی و بررسی عملکرد شبکه‌های عصبی MLP و RBF برای مدل‌سازی فرآیند خشک شدن شلتوک در خشک‌کن مایکروویو [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 331-341]

  • مومنی سروستانی، مرضیه تأثیر اسانس زیره سیاه بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فتای فراپالایش [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 409-421]

  • میرزاعلیان دستجردی، عبدالمجید اثر نیتریک اکسید و دما بر حفظ کیفیت آریل انار رقم ملس [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 235-249]

  • میرزایی، عباس استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینه‌یابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 151-163]

  • میرشاهی، علی تولید شکلات حباب‌دار و استفاده از مقطع‎نگاری اشعه X و پردازش تصویر در بررسی ویژگی‌های حباب‌ها [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 525-540]

ن

  • ناصحی، بهزاد بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر هسته انار بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 437-452]

  • ناصری، حیدر هدایت الکتریکی شیر بازساخته تحت تاثیر دما و درصد ترکیبات [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 323-330]

  • ناطقی، لیلا بررسی خواص حسی و اثر ضدمیکروبی اسانس کندر و موسیر بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنر در پنیر سفید آب‌نمکی [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 343-356]

  • ناطقی، لیلا بررسی اثرات افزودن صمغ زدو بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر رشته آشی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی، رشته آشی کم‌نمک [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 465-478]

  • نانواکناری، سارا مطالعه تجربی و بررسی عملکرد شبکه‌های عصبی MLP و RBF برای مدل‌سازی فرآیند خشک شدن شلتوک در خشک‌کن مایکروویو [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 331-341]

  • نجف نجفی، مسعود درون‌پوشانی عصاره چغندر قرمز توسط حامل‌های مالتودکسترین و ایزوله پروتئین آب‌پنیر با استفاده از خشک‌کن‌های پاششی و انجمادی [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 313-322]

  • نداف زاده، مریم پیش‌بینی پذیرش کلی میوه موز با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتالی و مدل رگرسیون فرآیند گاوسی در خلال انبارمانی [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 171-191]

  • نصیری، شیما پیش‌بینی پذیرش کلی میوه موز با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتالی و مدل رگرسیون فرآیند گاوسی در خلال انبارمانی [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 171-191]

  • نصیری، شیما توسعه مدل پیشگو به‌منظور تعیین سفتی میوه "به" به‌کمک برنامه‌نویسی ژنتیک و شبکه عصبی در خلال انبارمانی [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 655-667]

  • نوشاد، فاطمه آنالیز انرژی و اکسرژی در خشک کردن ورقه‌های پرتقال با روش اهمیک [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 1-13]

  • نوشاد، محمد تعیین ترکیبات شیمیایی، ویژگی‌های ضداکسایشی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس دانه گشنیز بر تعدادی از میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 221-233]

  • نوشاد، محمد تأثیر تیمار حرارتی و غیرحرارتی بر میزان مواد معدنی، ترکیبات فعال زیستی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی دانه چیا (Salvia hispanica L) [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 15-23]

  • نوشاد، محمد بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر هسته انار بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 437-452]

  • نوشاد، محمد استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینه‌یابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 151-163]

  • نوش کام، مجید اصلاح شیمیایی کیتوزان از طریق واکنش گلیکوزیلاسیون غیرآنزیمی به‌منظور بهبود خواص ضدمیکروبی و آنتی ‏اکسیدانی آن [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 117-129]

  • نیاسری نسلجی، امیر بررسی تاثیر افزودن دو صمغ لوبیای خرنوب و زانتان بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک و ظرفیت نگهداری آب ماست سین‌بیوتیک شتر [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 131-143]

و

  • واحدی ترشیزی، محمد آنالیز انرژی و اکسرژی در خشک کردن ورقه‌های پرتقال با روش اهمیک [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 1-13]

  • واحدی ترشیزی، محمد پیش‌بینی تغییرات خواص فیزیولوژی در گلابی‌های تحت بارگذاری خارجی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی: بخش 1: بارگذاری استاتیکی [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 63-85]

ی

  • یارمند، محمد سعید بررسی تاثیر افزودن دو صمغ لوبیای خرنوب و زانتان بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک و ظرفیت نگهداری آب ماست سین‌بیوتیک شتر [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 131-143]

  • یاسمنی فریمانی، تکتم بررسی تأثیر افزودن موسیلاژ ختمی بر ویژگی‌های کیفی، فیزیکی و حسی کیک فنجانی [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 25-35]